rcaieftin-asigurari.rorcaieftin-asigurari.ro 0774 444 111 0774 444 111 0770 114 477 0770 114 477
  rcaieftin-asigurari.ro Asigurare RCA Asigurare Locuinte Asigurare Calatorie Asigurare Casco Asigurare Malpraxis   

Politica de confidentialitate

Aspecte generale

BTM-ASIG Online - asistent in brokeraj SRL este ferm angajat sa protejeze intimitatea si confidentialitatea informatiilor tale personale. Noi intelegem intimitatea ta si problemele de securitate in ceea ce priveste informatiile pe care le colectam, folosim si putem dezvalui catre terte parti, in scopul de a putea oferi produsele si serviciile noastre catre tine.

Pentru a te informa despre practicile noastre, am dezvoltat aceasta Politica de Confidentialitate. Orice informatii personale identificabile colectate pe acest site sunt considerate informatii personale si vor fi tratate in conformitate cu aceasta politica de confidentialitate.

BTM-ASIG Online - asistent in brokeraj SRL se angajeaza sa protejeze confidentialitatea utilizatorilor de Internet care viziteaza acest site, precum si orice alt site afiliat apartinand companiei noastre.

Informatiile adunate de catre BTM-ASIG Online - asistent in brokeraj SRL din acest site se incadreaza in doua categorii:

Informatiile furnizate in mod voluntar de catre tine sunt cele prin care alegi sa ne prezinti toate datele necesare care sa serveasca nevoilor tale. De exemplu, poti sa ne furnizezi adresa de e-mail pentru a ne solicita informatii sau poti sa ne transmiti adresa de e-mail astfel incat sa putem transmite materialele pe care le-ai solicitat. Orice informatie personala pe care o primim de la tine va fi folosita numai in scopul indicat pe site sau in aceasta politica. Putem folosi, de asemenea, informatiile tale pentru a-ti furniza detalii cu privire la alte servicii si produse care sunt oferite de catre BTM-ASIG Online - asistent in brokeraj SRL care credem ca ar putea fi de interes pentru tine.

Nu vom schimba, vinde sau distribui in alt mod decat cel detaliat in politica de confidentialitate informatiile tale personale fara consimtamant, cu exceptia in care vor fi cerute de lege.

Suntem uneori in contract cu alte companii si persoane fizice care sunt in masura sa indeplineasca anumite functii sau servicii in numele nostru, cum ar fi gazduirea acestui site sau livrarea politelor de asigurare in numele nostru. Ei pot avea acces doar la informatiile personale necesare bunei desfasurari a activitatii lor , cum ar fi adrese de e-mail, dar sunt restrictionate de utilizarea acestora in alte scopuri decat pentru furnizarea de servicii in numele BTM-ASIG Online - asistent in brokeraj SRL.

Aspecte juridice

BTM-ASIG Online - asistent in brokeraj SRL poate pastra si are dreptul de a dezvalui fara permisiunea ta inainte de orice, informatii despre tine sau informatii cu privire la utilizarea de catre tine a acestui site, daca BTM-ASIG Online - asistent in brokeraj SRL are o buna credinta ca o astfel de actiune este necesara pentru:

De asemenea putem divulga informatii dupa cum vom considera necesare pentru a satisface orice lege, regulament, proces legal sau solicitare din partea institutiilor de stat.

Preluarea informatiilor de la terti sau persoane vizate

Avand in vedere faptul ca, conform legislatiei in vigoare, in modul de desfasurare a activitatii noastre se aplica principiul bunei credinte atat companiei noastre cat si angajatilor, vizitatorilor, clientilor, partenerilor, furnizorilor nostri, astfel, persoanele fizice sau juridice care furnizeaza, transmit, dezvaluie date cu caracter personal apartinand lor, cunostintelor, clientilor, angajatilor, potentialilor clienti, parteneri, furnizori, etc. in favoarea BTM-Asig Online SRL sau operatorilor sai, in vederea solicitarii unei oferte, cotatii, plasarii unei comenzi, incheierii unui contract, inscrierii la un concurs, etc., poarta intreaga raspundere fata de BTM-Asig Online SRL si in fata autoritatilor competente pentru:

Transferul datelor catre terti

In general, va transferam datele doar in interiorul companiei noastre, BTM-Asig Online SRL si catre partenerii / tertii implicati in procesarea / livrarea comenzilor plasate/returnare, pentru a rezolva cererile de oferta, solicitarile pentru anumite servicii solicitate, sau catre companiile care se ocupa cu marketingul direct si relatia cu clientii (asistenta online, sms, email, telefon) – daca ati optat pentru aceste servicii.

Aceasta inseamna ca informatiile pot fi prelucrate si de alte persoane juridice din cadrul Grupului - din care BTM-Asig Online SRL face parte. Cu toate acestea, o astfel de prelucrare este limitata in masura necesara pentru scopurile definite in aceasta declaratie de confidentialitate a datelor sau la care o alta persoana juridica care actioneaza in calitate de furnizor de servicii / procesator trebuie sa urmeze instructiunile date de controlor.

Pentru a indeplini scopurile indicate in aceasta Politica de confidentialitate si cookie-uri, este necesar sa acordam acces la datele dvs. personale societatilor din cadrul BTM-Asig Online SRL si tertilor care ne ofera sprijin in serviciile pe care vi le oferim, si anume:

Putem obtine si trasnfera informatii cu privire la Utilizatorilor/Debitorilor de la si la terti (inclusiv Birourile de Credit, autoritatile fiscale, Registrul Central de Credit, agentiile de recuperare si colectarea creantelor si societati specializate in analiza datelor - scoring) pentru evaluarea bonitatii (solvabilitatii) Utilizatorilor/Debitorilor si pentru raportarea datelor privind conduita financiara in conformitate cu obligatiile impuse de legislatia in vigoare.

Transmiterea Datelor cu Caracter Personal ale Utilizatorilor/Debitorilor catre terte persoane:

  1. Persoane fizice sau juridice desemnate de BTM-Asig Online SRL sa prelucreze datele cu caracter personal in numele si pentru BTM-Asig Online SRL, inclusiv dar fara a ne limita la, prestatori de servicii de plata desemnati de BTM-Asig Online SRL;
  2. Autoritati publice ca de exemplu PAID, BNR, Centrala Riscului de Credit, ANAF conform cerintelor legale, Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara; Agentia Nationala de Administrare Fiscala; Registrul Comertului; societatile comerciale: Biroul de Credite etc cu sediul in interiorul UE;
  3. Persoane juridice inclusiv, dar fara a ne limita la, societati de recuperare si colectare sumele imprumutate, societati de avocatura, societati specializate in analiza datelor, Biroul de Credit, societati care transmit notificari in numele si pe seama BTM-Asig Online SRL pentru protejarea intereselor noastre;
  4. Persoane fizice sau juridice in legatura cu desfasurarea activitatii noastre conform obiectului de activitate, respectiv, inclusiv, dar fara a ne limita la, cesionarea creantelor in baza Contractului, cesionarea partilor sociale ale BTM-Asig Online SRL, fuziunea dintre BTM-Asig Online SRL si alta societate, consolidarea sau restrucuturarea societatii BTM-Asig Online SRL, intrarea in insolventa a societatii BTM-Asig Online SRL.

Destinatarii datelor cu caracter personal sunt autoritatile sau institutiile publice, pentru o parte din categoriile de date, impuse de lege, precum si persoane juridice private, colaboratori ai BTM-Asig Online SRL, care ne-au furnizat asigurari suficiente ca respecta prevederile Regulamentului 679/2016 privind Protectia Datelor cu Caracter Personal.

In masura in care se impune, este posibil sa fie necesar sa transferam datele dumneavoastra personale in afara tarii, transferul putand avea loc in interiorul companiei noastre sau catre o terta parte. In acest moment, baza de date a companiei noastre se afla pe serverul localizat în interiorul Uniunii Europene, conform precizarilor din capitolul UTILIZARE SERVICII STOCARE DATE.

Orice transfer al datelor dumneavoastra personale, fie catre o entitate ce apartine companiei noastre de pe teritoriul unui alt stat, fie catre o terta parte, va fi facuta intotdeauna cu respectarea legislatiei in materia transferului in state terte a datelor cu caracter personal.

Trebuie sa luati in considerare ca odata cu serviciile furnizate de catre companiei noastre, este posibil ca furnizorii nostri de servicii sa transfere, stocheze si acceseze datele dumneavoastra personale catre/din tari din afara Spatiului Economic European, cum ar fi, dar fara a limita exemplele, Japonia, Filipine, India, S.U.A. (consultati European Commission: EU-US Privacy Shield) sau Australia, tari unde legislatia ce protejeaza prelucrarea datelor cu caracter personal nu este, poate, la fel de stricta precum cea aplicabila pe teritoriul Europei. Pentru a ne asigura ca datele dvs personale sunt protejate in mod adecvat in aceste circumstante, am instituit in sarcina furnizorilor nostri de servicii obligatii ce urmeaza a fi respectate, in baza unor clauze dintr-un contract si/sau a principiilor GDPR, dupa caz, cu referire la procesarea datelor, clauze ce au fost aprobate de Comisia Europeana.

Pentru a asigurara eficienta serviciului, unii dintre furnizorii mentionati mai sus sunt situati in teritorii in afara Spatiului Economic European, care nu ofera un nivel de protectie a datelor comparabil cu cel al Uniunii Europene, adica Statele Unite. Pentru astfel de cazuri, va informam ca va vom transfera datele cu asigurarea unor garantii adecvate si pastrand intotdeauna securitatea datelor dvs.:

In acest context, uneori folosim furnizori de servicii (localizati in Romania) care prelucreaza date in numele nostru (de exemplu, proiectarea si dezvoltarea de software / platformei siteului web sau pentru a sprijini procesarea cererilor clientilor, servicii de marketing si call center, servicii de relatii cu clientii - asistenta online si callcenter, servicii de transmitere de newsletter, oferte, noutati, etc).

In aceste cazuri, informatiile sunt transferate tertilor pentru a permite prelucrarea ulterioara. Furnizorii externi de servicii sunt selectati cu atentie si auditati la intervale regulate pentru a asigura protectia vietii private si respectarea prevederilor Regulamentului EU 2016/679 - GDPR.

Acesti furnizori de servicii / procesatori sunt obligati prin instructiuni. In acest sens, acestea sunt supuse cerintelor noastre, care includ prelucrarea datelor dumneavoastra exclusiv in conformitate cu instructiunile noastre si in conformitate cu Legea privind protectia datelor aplicabila. In special, acestia sunt obligati contractual sa va trateze datele cu confidentialitate stricta si nu au voie sa proceseze date in alte scopuri decat cele convenite.

Link-uri externe

BTM-ASIG Online - asistent in brokeraj SRL poate folosi in site-urile sale link-uri catre alte site-uri pentru care nu este raspunzatoare in niciun fel. Nu ne asumam raspunderea in niciun fel pentru utilizararea acelor site-uri.

Baza de date

Informatiile culese prin intermediul acestui site sunt procesate si stocate in Romania. Daca va aflati in afara Romaniei, prin furnizarea de informatii catre BTM-ASIG Online - asistent in brokeraj SRL si prin utilizarea site-ului sunteti de acord cu transferul de informatii catre Romania pentru prelucrare, in conformitate cu aceasta politica de confidentialitate.

Avem o foarte buna protectie fizica, electronica si procedura adecvata pentru sensibilitatea informatiilor cu caracter personal pe care le colectam, utilizam si stocam. Cu toate acestea, noi nu putem garanta complet securitatea bazei noastre de date si nici nu putem garanta ca informatiile pe care le transmiteti nu vor fi interceptate in timp ce sunt transmise catre noi prin internet. Va solicitam si suportul dumneavoastra prin mentinerea in conditii de stricta confidentialitate a oricarei parole pe care o utilizati pentru a accesa internetul sau acest site.

Informatii asemanatoare cu cele pentru ocuparea fortei de munca

Acest site poate oferi o oportunitate de a trimite CV-ul sau un formular de cerere pentru a putea aplica la un post in cadrul companiei noastre. Daca ai trimis informatiile in astfel de scopuri, vom folosi informatiile personale doar pentru a te evalua si pentru a te contacta cu privire la orice post disponibil in cadrul BTM-ASIG Online - asistent in brokeraj SRL.

Clienti tinta

Acest site se adreseaza oricarui cetatean roman sau strain care detine bunuri asigurabile mobile sau imobile pe teritoriul Romaniei. In plus, asigurarile de calatorie se pot incheia si pentru cetateni straini, nu doar romani.

Actualizarea politicii de confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a actualiza aceasta politica de confidentialitate ori de cate ori consideram necesar. Cand vom face schimbari in politica noastra de confidentialitate, acestea vor intra in vigoare imediat. Daca sunteti un vizitator regulat la acest site, va recomandam sa verificati aceasta politica de confidentialitate in mod regulat.

Informatii de contact

Intrebarile cu privire la aceasta politica de confidentialitate trebuie sa fie indreptate catre BTM-ASIG Online - asistent in brokeraj SRL prin orice modalitate de contact. Poti consulta pagina noastra de contact pentru mai multe detalii.

Dezabonare

Daca atunci cand folosesti acest site esti de accord cu politica de confidentialitate pentru a solicita un produs, dar ulterior nu doresti sa primesti comunicari din partea noastra, te rugam sa ne contactezi folosind una din metodele prezentate in pagina de contact.

RCA ieftin • RCA online •  contacteaza-ne • termeni si conditii •  politica de confidentialitate • GDPR • tarife RCA • cel mai ieftin RCA  • terminologie in domeniul asigurarilor • Livrare si plata
Iti recomandam rcaon.ro, cel mai bun site de asigurari din Romania! si Asigurare RCA de la rcaon.ro
2011-2024  •  S.C. BTM - Asig Online S.R.L.  •  Toate drepturile rezervate.
v3.3.11 Site-ul nostru este 100% functional pe urmatoarele platforme: